Home Life ви предлага артистична къща в затворен комплекс Делта хил за продажба. Селището е разположено на 20 км. от центъра на София в район характеризиращ се с уникален микро климат и с усещане за хармоничност между обитаване и природа. От къщата се разкриват прекрасни гледки над близките хълмове на Витоша и към просторния прилежащ озеленен двор. Разполага с три спални и две бани с тоалетна, обзаведена и оборудвана с всичко необходимо за живеене. Просторен двор от 800 кв.м. с прекрасна веранда и високи тавани на първото дневно ниво. 
Разпределение:
Входно антре, дневна свързана с кухненски бокс, с излаз към веранда, тоалетна за гости, сервизно помещение, второ ниво - три спални, едната със собствена баня и тоалетна, втора баня с тоалетна, две спални с излаз към тераси.

Home Life ви предлага просторна къща намираща се в к-с Делта хил, на 19 км. от София. Къщата се продава с частично обзавеждане с изградени и оборудвани кухня и основни инсталации, с завършени настилки, бани и тоалетни. Разположена е върху парцел от 1000 кв.м. озеленен двор с изградена поливна система и надземен гараж от 100 кв.м. Къщата разполага с две всекидневни, кухненски кът, четири спални, три бани с тоалетна, кабинет, сервизно помещение, в подземното ниво са разположени парна сауна, помещение за фитнес, винарна, складово помещение с връзка с външно барбекю. Изградени инсталации за централна прахосмукачка, интернет комуникации, основно подово отопление, пожарна и охранителна система, отопление чрез пелетно котле.

Разпределение:
Входно антре, първа дневна с изградена камина и кухненски кът, кабинет, спалня, стълби водят към първи етаж на който са разположени втора дневна и три спални, баня с тоалетна. Подземно ниво - парна сауна, фитнес помещение, винарна, сервизно помещение. Външна пристройка - изградена кухня с камина и барбекю, суха сауна.

Copyright © 2023 Всички права запазени!
С помощта на iniWebTech
crossmenu
bg_BGBulgarian