Home Life ви предлага артистична къща в затворен комплекс Делта хил за продажба. Селището е разположено на 20 км. от центъра на София в район характеризиращ се с уникален микро климат и с усещане за хармоничност между обитаване и природа. От къщата се разкриват прекрасни гледки над близките хълмове на Витоша и към просторния прилежащ озеленен двор. Разполага с три спални и две бани с тоалетна, обзаведена и оборудвана с всичко необходимо за живеене. Просторен двор от 800 кв.м. с прекрасна веранда и високи тавани на първото дневно ниво. 
Разпределение:
Входно антре, дневна свързана с кухненски бокс, с излаз към веранда, тоалетна за гости, сервизно помещение, второ ниво - три спални, едната със собствена баня и тоалетна, втора баня с тоалетна, две спални с излаз към тераси.

Home Life ви предлага просторна къща намираща се в к-с Делта хил, на 19 км. от София. Къщата се продава с частично обзавеждане с изградени и оборудвани кухня и основни инсталации, с завършени настилки, бани и тоалетни. Разположена е върху парцел от 1000 кв.м. озеленен двор с изградена поливна система и надземен гараж от 100 кв.м. Къщата разполага с две всекидневни, кухненски кът, четири спални, три бани с тоалетна, кабинет, сервизно помещение, в подземното ниво са разположени парна сауна, помещение за фитнес, винарна, складово помещение с връзка с външно барбекю. Изградени инсталации за централна прахосмукачка, интернет комуникации, основно подово отопление, пожарна и охранителна система, отопление чрез пелетно котле.

Разпределение:
Входно антре, първа дневна с изградена камина и кухненски кът, кабинет, спалня, стълби водят към първи етаж на който са разположени втора дневна и три спални, баня с тоалетна. Подземно ниво - парна сауна, фитнес помещение, винарна, сервизно помещение. Външна пристройка - изградена кухня с камина и барбекю, суха сауна.

Home Life предлага на вашето внимание великолепна двуетажна къща от 170 кв.м. застроена площ и дворно място от 674 кв.м. строена 2010 година в село Рударци, област Перник.
Имота е целодневно огрян от слънчеви лъчи на тихо и спокойно потънало в зеленина място до рекичка и борова гора с прекрасна панорама. Целогодишен достъп. Близо до минералната вода и откритият басейн на селото.
Къщата е самостоятелна, но може да се ползва и от две семейства.
Разпределение:
Сутерен:
Хол, кухня, две стаи, които в момента се ползват като сервизни помещения, баня с тоалетна. Етаж 1:
Дневен тракт, който се състои от голям хол с трапезария, кухня, баня с тоалетна, тераса с невероятна панорамна гледка, вътрешно стълбище.
Етаж 2:
Три самостоятелни стаи, гардеробна, тераса, баня
Дворното място е оградено и терасирано, облагородено с овощни насаждения. Много слънчев имот с простор и удивителна гледка от него. В съседство ромоли река пред двора. Масивен гараж. PVC дограма с троен стъклопакет в цялата къща. СОТ. Изключително здраво строителство. Първи и втори етаж са за довършителни дейности.

Copyright © 2022 Всички права запазени!
С помощта на iniWebTech
crossmenu
bg_BGBulgarian