Продава

690000 €

Хотел с 13 стаи в гр. Сапарева баня за продажба
Кюстендил, област

Home life ви предлага изграден хотел от общо 13 стаи със статут на пансион за настаняване на възрастни лица за продажба. Имота се намира в живописна местност на 1 км. от Аква парк и центъра на града с прекрасни гледки към планината. Хотела е построен и с достигнато ниво на строителство акт.14. Разположен е на три надземни етажа като височината на тавана е 3,37 м. за първи етаж и 3.00 м. за втори и трети. С изградени инсталации за отопление и поставена подова замаска, до готовност интериорно завършване на нива 2 и 3. Ниво 1 - частично изградени инсталации. Предвидено е отопление с пелетен котел. Висококачествени вложени материали в строителството.

Разпределение:
Първо ниво: Рецепция, Стая за гости, зала, кухня, стая релакс, козметичен салон, санитарни помещения, излаз към двора. Общо РЗП за етажа 275кв.м.
Второ ниво: Седем двойни стаи за гости всяка от тях със собствена баня и балкон, Масажно, складово помещение
Трето ниво: Четири студиа две от които с големи покрити тераси.
Подземно ниво: 245 кв.м с височина на таваните 3.00 м., помещение за бойлер и котелно от 34 кв.м Възможност за изграждане на СПА за хотела на това ниво.

Има възможност за усвояване на плащане по програма за развитие на селските райони по сключен договор с Държавен фонд "Земеделие".

вид имот
Хотел
номер на оферта
521
стаи
13
квадратура
945
кв. м.
година на строеж
2022
макс. етажи
4
обзавеждане
Необзаведен
балкони
5
брой Бани
14
цена на кв. м.
730
строителство
Тухла
Екстри
в строеж
консултант

Иванка Томова

преглед на профила
Copyright © 2022 Всички права запазени!
С помощта на iniWebTech
envelopephone-handsetcrossmenu