Home Life предлага за продажба ексклузивно самостоятелен офис тип "open space" в сграда Skywaves. Многофункционалата сграда Skywaves е ситуирана непосредствено до пресечната зона на булевардите „България” и „Околовръстен път”, което гарантира бърз достъп, както до центъра на столицата, така и до летището, периферните квартали и изходите от града. Мястото е в полите на Витоша, непосредствено под Бояна. Сградата е с перфектни функционални характеристики - светла височина в офисните етажи – 2,90 метра, двоен под- 15см и окачен таван 30см, повдигнати подове и окачени тавани – скрито окабеляване за силнотокови и слаботокови инсталации, VRF система централна климатизация, три високоскоростни асансьора THYSSENKRUPP, енергоефективна фасадна система със слънцезащита, частично отваряеми прозорци на всеки етаж, вентилируема фасада, структурно окабеляване по проект на клиента, пожароизвестяване, спринклерна система в подземния паркинг, дизел генератори и UPS система.
Предлаганият офис е проектиран като “open space” с гъвкавост при разпределението на работните места, функционалност на помещенията и възможност за бързо и удобно прекрояване, двоен под за мобилност на окабеляването.

Home Life ви предлага къща под наем за ценители, подходяща за офис в идеален център. Къщата е с красива архитектура от началото на миналия век, паметник на културата, със запазени фасади и прилежащ голям двор, който се използва за паркиране.
Имотът е разположен на три нива и сутерен, представителен вход, високи тавани и просторни помещения, отопление на ТЕЦ, охранителна система, красиво стълбище със запазени парапети и орнаменти.
Общата квадратура на имота е 500 кв.м.

Разпределение:

Първи етаж:
Входно антре, пет просторни помещения, тоалетна с две отделни тоалетни, красиво стълбище към втори етаж

Втори етаж:
Три големи отделни помещения, тоалетна с две отделени тоалетни, кухненски бокс, излаз към тераса

Трети етаж:
Отворено помещение, две стаи, баня с тоалетна

Copyright © 2023 Всички права запазени!
С помощта на iniWebTech
crossmenu
bg_BGBulgarian