Запознайте се с HomeLife

Българска бутикова агенция за недвижими имоти

Аз съм Иванка Томова, основател на HomeLife.

В днешния динамичен свят, винаги съм усещала важността на дома - да имаш своето място, където уюта, топлината и спокойствието те очакват веднага щом прекрачиш прага.

Малко по-малко това усещане се превърна в страст и професия, които впоследствие ме подтикнаха да реализирам една смела мечта - да основа моя собствена агенция за недвижими имоти.

Но не просто поредната агенция, а такава, която притежава необходимите качества за да помогне на клиентите да открият най-добрия за тях имот на пазара.
Всичко започна през 2020 г., когато основах HomeLife. Днес, няколко години по-късно, аз и екипът ми сме сключили редица сделки, като клиентите ни остават толкова доволни, че ни препоръчват на следващите.
В основата на всичко стои:
  • Връзката с клиентите. За нас е от първостепенно значение клиентите ни да получат необходимото внимание и лично отношение. Целта ни е да заслужим тяхното доверие, като им предоставим експертно мнение относно всички въпроси, които произлизат при покупка или наемане на даден обект.
  • Старанието да създаваме клиенти до живот. Винаги доставяме пълен достъп до имотния пазар, договаряме възможно най-добрите условия и намаляваме максимално рисковете за клиента.
  • Нашият екип. Брокерите, с които работим сами избират да бъдат сътрудници в нашата дейност. За всички тях е валидно това, че са изключително мотивирани с висока експертиза в сферата на недвижимата собственост.
Copyright © 2024 Всички права запазени!
С помощта на Mythfinity
crossmenu
bg_BGBulgarian