Home Life ви представя аристократичен имот в централната част на Габрово. Къща с разгъната площ от 200 кв.м.,изключително подходяща и за офис, граничеща с две улици. Основно реновирани фасади, цялостен ремонт на покрив, дограма, подови настилки, окачени тавани, ел. и ВиК инсталации.
Разпределение: първи етаж - входно антре със складово помещение, дневна, изцяло оборудвана отделна кухня, баня с тоалетна, тераса 40 кв.м и прилежащи към нея сервизни помещения:
втори етаж - остъклено стълбищно пространство и четири помещения разположени на площ от 80 кв м:
таванския етаж - общо помещение и две самостоятелни стаи. Към имота принадлежат и две избени помещения с тоалетна (във времето са се ползвали като механа), помещение работило като нощен бар дълги години, както и самостоятелен гараж.
На партера с лице към главна улица е разположено търговско помещение със самостоятелен вход и площ от 63 кв.м., със статут на магазин състоящо се от търговска площ, складово помещение и санитарен възел. Имота е подходящ за бизнес инвестиция или за живеене. Всеки един от обектите в него включително и жилищната част, може да се отдава под наем.

Copyright © 2023 Всички права запазени!
С помощта на Mythfinity
crossmenu
bg_BGBulgarian