Home life ви предлага голям поземлен имот със статут на земеделска земя и обща площ от 5316 кв.м. в гр. Чепеларе за продажба. Имота се намира в непосредствена близост до града с добър достъп и невероятни гледки. Възможно е промяна на статута от бъдещия собственик.

Home Life представя за продажба действащ хотел, който е отличен избор за развиване на успешен бизнес в прекрасния планински курорт Пампорово. 
Развит върху парцел от 2534 кв.м. с РЗП от 8524 кв.м. с 71 обекта с обща площ – 5969 кв.м.
С централна климатизация LG. Оборудването на ресторанта и кухненския блок с ROBUSTA.
Луксозно обзавеждане на апартаментите, от които 49 двустайни, 7 тристайни, 9 студия с максимален капацитет 240 легла.
Лоби бар - луксозно изпълнен, спа център с две сауни с финландска и арома терапия, солна стая с халогенератор, две шестместни холандски джакузита с управление BALBOA, луксозно изпълнение на общите части, подземен паркинг, скиорна, ресторант - 450 кв.м., барбекю с градина - общо 6000 кв.м., външен паркинг за 40 паркоместа.
Продават се фирмените дялове (чиста фирма) за сумата от 3 000 000 евро.
За сезона 2019 година има официален оборот над 1 млн. лева.
На 50 м. от хотела има 3 дка, от които половината са асфалтирани и се използват в момента за паркинг към хотела. При желание и необходимост могат да се асфалтира и останалата част. За този парцел има издадено строително разрешително за около 10 000 кв.м. РЗП апартаментен тип. В парцела могат да се изградят ресторант, дискотека и др. Тези 3 дка са включени в цената на хотела.

Home life ви предлага поземлен имот с площ от 636 кв.м. в гр. Чепеларе находящ се в местност Карабалкан - Саята за продажба.
Имота е земеделска земя категория девета. Възможност за смяна на предназначението от бъдещия собственик.

Copyright © 2024 Всички права запазени!
С помощта на Mythfinity
crossmenu
bg_BGBulgarian