Home Life Ви предлага за продажба двуетажна нова къща с площ от 165 кв.м. и двор от 650 кв.м в покрайнините на София, само на 20 мин. с автомобил от столицата. Имота се намира в района на с. Хераково, с бърз излаз към главния път София - Калотина. В близост нови къщи, панорамни гледки и простор, далеч от забързания градски живот.
Къщата се продава на шпакловка и замаска и е с акт 16, разполага със собствен водоизточник, налично електричество. Предвидено е отопление с локално парно /електричество или друг топлоизточник/.
Разпределение:
Къщата се състои от две надземни нива.
На първи етаж са развити входно предверие, дневен тракт с трапезария и кухненска зона, веранда, тоалет, перално помещение и склад.
На втори етаж са разположени три спални, две бани с тоалет, коридор и две тераси.
Цената е с включено ДДС.

Home Life Ви предлага прекрасен равен парцел на отлична локация до минерални басейни в с. Белчин баня за продажба. Селището се намира на 50 км. от столицата и на 20 км. от к.к. Боровец, което дава възможност за използването на балнеоложката база и рекреационните възможности на планината.

Home Life ви предлага имот находящ се до пътя между с. Бели Искър и к.к. Боровец подходящ за изграждането на комплекс от къщи или хотел. Парцела е равен и се състои от два обединени имота с правилна форма.

Параметри на застрояване:
Плътност на застрояване: 30 %
Кота корниз: 9 м.
Кинт: 1.2

Home Life ви предлага УПИ от 8800 кв.м. с лице на магистралата за КПП Калотина. Имота е с лице от 100 м., подходящ е за всякакъв вид бизнес. Налични комуникации!

Copyright © 2023 Всички права запазени!
С помощта на Mythfinity
crossmenu
bg_BGBulgarian