HomeLife представя кокетна и носеща уют къща, разположена в живописна котловина в село Беренде извор на 60 км. от град София.
Равен и поддържан двор с площ от 930 кв.м.
Разпределение: 1 етаж, входно антре, стълбище към втори етаж, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и прекрасна панорамна тераса. Застроена площ на етажа - 82 кв.м.
2 етаж, две спални, баня с тоалетна и тераса. Застроена площ на етажа - 73 кв.м.
Имота е подходящ за целогодишно ползване, много добър асфалтов достъп.
За огледи и повече информация не се колебайте да се свържете с нас 0877748483.

HomeLife Ви предлага къща на два етажа в с. Чибаовци, община Костинброд, построена 1999г.
На партер е обособена кухня със санитарно помещение. Следват два етажа с по две стаи на етаж и две тераси. Застроената площ на етаж е 39 кв.м.
Парцел 600 кв.м. с лека денивилация, ток и вода. Красива гледка! Намира се на  40 км от столицата София.

Home Life ви предлага красива селска къща от средата на миналия век сред прекрасни планински гледки за продажба. Село Огоя е разположено в планински район, в Западната част на Стара планина на 45 км северно от София. Намира се на 900 м надморска височина и се отличава с красивата си природа и чист въздух.
Къщата се намира в края на селото в близост до гора с добър достъп по асфалтиран път. Отличителна архитектура със собствен дух и излъчване. Селото е посещавано от туристи и ловци, има красива Църква и река.

Разпределение:
1ниво: избено помещение с две стаи
2ниво: две спални, стълбище

Home Life Ви предлага прекрасен равен парцел на отлична локация до минерални басейни в с. Белчин баня за продажба. Селището се намира на 50 км. от столицата и на 20 км. от к.к. Боровец, което дава възможност за използването на балнеоложката база и рекреационните възможности на планината.

Home Life ви предлага имот находящ се до пътя между с. Бели Искър и к.к. Боровец подходящ за изграждането на комплекс от къщи или хотел. Парцела е равен и се състои от два обединени имота с правилна форма.

Параметри на застрояване:
Плътност на застрояване: 30 %
Кота корниз: 9 м.
Кинт: 1.2

Home Life ви предлага УПИ от 8800 кв.м. с лице на магистралата за КПП Калотина. Имота е с лице от 100 м., подходящ е за всякакъв вид бизнес. Налични комуникации!

Copyright © 2024 Всички права запазени!
С помощта на Mythfinity
crossmenu
bg_BGBulgarian