Home life ви предлага парцел с площ от 2100 кв.м. под наем подходящ за Автокъща. Дългосрочен ангажимент!

Home life ви предлага инвестиционен имот с проект за къща за гости с разрешително за строеж в землището на Сапарева баня над парка и в близост до гората. Парцела се намира на живописно място с добър достъп, гледки към града в близост до минералните басейни.
Имота е с площ от 3995 кв. м. в регулация, със следните параметри на застрояване:

Плътност на застрояване 40 %
КИ 1.5
Кота Корниз 15 м.

Изгоден имот за инвестиция!

Home Life Ви предлага имот от 20 000 кв.м. с непосредствена близост до морския бряг в Поморие за продажба. Изключителен имот разположен на входа на гр. Поморие със статут за курортно строителство и следните параметри на застрояване:

Плътност на застрояване: 30 %
Кота корниц: 15 м.
Кинт: 1.5

Home Life Ви предлага УПИ в с. Бродилово подходящ за ваканционна къща /имение/ с площ от 3795 кв.м. Имота е разположен в близост до река Велека с фантастични гледки към Странджа планина, на 3 км. от Ахтопол и морския бряг. Парцела е ограден и има цялата налична инфраструктура - вода, ток.

Home Life Ви предлага прекрасен равен парцел на отлична локация до минерални басейни в с. Белчин баня за продажба. Селището се намира на 50 км. от столицата и на 20 км. от к.к. Боровец, което дава възможност за използването на балнеоложката база и рекреационните възможности на планината.

Home life ви предлага слънчев равен парцел за продажба в с. Сапарево на 2 км. от курортното селище Сапарева баня. Имота е в регулация има стара постройка и възможност за построяване на еднофамилна къща с РЗП от 300 кв.м. В границите на селото същевременно с усещане за уединение. Прекрасни гледки и добър достъп. Налични комуникации на електричество и вода.

Параметри на застрояване:
Плътност на застрояване - 40%
кинт 1,5
кота корниз 8м

Copyright © 2022 Всички права запазени!
С помощта на iniWebTech
crossmenu
bg_BGBulgarian