Home life Ви представя уникален парцел в горния край на с. Сапарево - на 2 км. от курортното градче Сапарева баня за продажба. Имота е с добър достъп и е подходящ за построяване на семейна къща. Има невероятна панорамна гледка към долината и е в близост до гора.
Района е известен с най- топлите минерални извори на континентална Европа, както и близоста си до планинското с. Паничище и Седемте рилски езера. Разстоянието от София е около 70 км. Имота е в регулация, има ток и вода.

Home life ви предлага УПИ с правилна форма подходящ за изграждане на комплекс от къщи.

Параметри на застрояване:
Плътност на застрояване - 15 %,
Кинт - 0,3
Кота корниз - 7,5

Предимства:

* В непосредствена близост до РИНГ Мол
* Правилна форма на имота и лице на изградена улица
* възможност за проектиране и построяване на от 5 до 8 къщи
* Канализация в близост, електричество, газ - до имота

Home life ви предлага инвестиционен имот с проект за къща за гости с разрешително за строеж в землището на Сапарева баня над парка и в близост до гората. Парцела се намира на живописно място с добър достъп, гледки към града в близост до минералните басейни.
Имота е с площ от 3995 кв. м. в регулация, със следните параметри на застрояване:

Плътност на застрояване 40 %
КИ 1.5
Кота Корниз 15 м.

Изгоден имот за инвестиция!

Home Life Ви предлага имот от 20 000 кв.м. с непосредствена близост до морския бряг в Поморие за продажба. Изключителен имот разположен на входа на гр. Поморие със статут за курортно строителство и следните параметри на застрояване:

Плътност на застрояване: 30 %
Кота корниц: 15 м.
Кинт: 1.5

Home Life Ви предлага УПИ в с. Бродилово подходящ за ваканционна къща /имение/ с площ от 3795 кв.м. Имота е разположен в близост до река Велека с фантастични гледки към Странджа планина, на 3 км. от Ахтопол и морския бряг. Парцела е ограден и има цялата налична инфраструктура - вода, ток.

Home Life Ви предлага прекрасен равен парцел на отлична локация до минерални басейни в с. Белчин баня за продажба. Селището се намира на 50 км. от столицата и на 20 км. от к.к. Боровец, което дава възможност за използването на балнеоложката база и рекреационните възможности на планината.

Copyright © 2023 Всички права запазени!
С помощта на iniWebTech
crossmenu
bg_BGBulgarian