Home Life Ви предлага УПИ разположен на първа линия до брега на морето в гр. Поморие за продажба. Имота се състои от шест отделни парцела, които могат да се купят заедно или по-отделно според нуждите на инвеститора. Всеки един от тях е с големина от 9300 кв.м. Наличието на асфалтов път и всички необходими комуникации дава възможност за реализиране на всякакъв вид инвестиционни проекти, като сгради с обществено предназначение, ресторанти, казина, хотели, балнеосанаториум, жилищни проекти и други.
Имота е с достъп по асфалтов път, на входа на гр. Поморие, на 10 км. от Летище Бургас, на 20 км. Бургас. Налични до имотите Електричество, вода, канал.

Параметри на застрояване:
Плътност на застрояване: 30-50%
Кинт: 1,5
Кота корниз: 10 м.

HomeLife ви представя слънчев парцел с къща в село Лозен с площ от 708 кв.м.
В регулация, партиди за ток и вода, канализация. С готов проект за двуетажна еднофамилна къща.
Местоположение: В близост до училището и детската градина, асфалтов достъп.

Home life ви предлага УПИ с правилна форма подходящ за изграждане на комплекс от къщи.

Параметри на застрояване:
Плътност на застрояване - 15 %,
Кинт - 0,3
Кота корниз - 7,5

Предимства:

* В непосредствена близост до РИНГ Мол
* Правилна форма на имота и лице на изградена улица
* възможност за проектиране и построяване на от 5 до 8 къщи
* Канализация в близост, електричество, газ - до имота

Home Life Ви предлага имот от 20 000 кв.м. с непосредствена близост до морския бряг в Поморие за продажба. Изключителен имот разположен на входа на гр. Поморие със статут за курортно строителство и следните параметри на застрояване:

Плътност на застрояване: 30 %
Кота корниц: 15 м.
Кинт: 1.5

Home life ви предлага УПИ с обща площ от 4636 кв.м. подходящ за изграждането на хотел с концесия за ползване на минерална вода за продажба. Имота се състои от три отделни ПИ и е разположен на 300 метра от Аква клуб Котвата , в близост до Санаториума, Античния римски град Германея. Има правилна квадратна форма и достъп от три улици. Има издадено разрешително за ползване на минерална вода с дебит 0,32 литра /секунда или около 10000 куб.м. годишно. Наличен идеен проект за изграждането на хотел.
Възможност за постигане на общо РЗП от 6000 кв.м.

Home Life ви предлага УПИ от 8800 кв.м. с лице на магистралата за КПП Калотина. Имота е с лице от 100 м., подходящ е за всякакъв вид бизнес. Налични комуникации!

Copyright © 2024 Всички права запазени!
С помощта на Mythfinity
crossmenu
bg_BGBulgarian