Продава

680 000 €

Сграда с предназначение пансион за възрастни хора до гр. Сапарева баня за продажба
Кюстендил, област
Сподели чрез:

Home life ви предлага сграда за обществено обслужване в с. Овчарци намиращо се на 1 км. от Сапарева баня с РЗП от 945 кв.м. проектирана и построена, като Пансион за възрастни хора. Прилежащия парцелът е 1361 кв.м. Сградата може да бъде преустроена, като хотел, винарна, туристическа база, ловна хижа, уелнес център или голяма семейна къща и др. 

Разполага с три етажа с общо РЗП от 700 кв.м, както и ниво на кота минус три метра с РЗП от 245 кв.м, което е подходящо за изба, спа център и други.

Разпределение:
Първо ниво: Рецепция, Стая за гости, зала, кухня, стая релакс, козметичен салон, санитарни помещения, излаз към двора. Общо РЗП за етажа 275кв.м.
Второ ниво: Седем двойни стаи за гости всяка от тях със собствена баня и балкон, Масажно, складово помещение
Трето ниво: Четири студиа две от които с големи покрити тераси.
Подземно ниво: 245 кв.м с височина на таваните 3.00 м., помещение за бойлер и котелно от 34 кв.м Възможност за изграждане на СПА!

Сградата е завършена на ниво гипсокартон, Ел, инсталация до кутии, ВИК до тапи, инсталация за отопление на пелети. Замазка на втория и третия етаж. Висок клас ПВЦ дограма. Имота се намира в живописна местност на 1.5 км. от Аква парк и центъра на Сапарева баня с прекрасни гледки към планината. Имота е построен и с достигнато ниво на строителство акт.14. Разположен е на три надземни етажа като височината на тавана е 3,37 м. за първи етаж и 3.00 м. за втори и трети. С изградени инсталации за отопление и поставена подова замаска, до готовност интериорно завършване на нива 2 и 3. Ниво 1 - частично изградени инсталации. Предвидено е отопление с пелетен котел. Висококачествени вложени материали в строителството.
ИМОТА Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЯКАКЪВ ТИП СГРАДА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ!
Сградата може да бъде продадена, заедно с фирмата, чиято собственост е. По този начин, ако се използва по същото предназначение, с което е построена Пансион за възрастни хора, могат да бъдат усвоени още 85 000 евро по Договор с Държавен фонд земеделие.

номер на оферта
521
вид имот
Хотел
квадратура
945
кв. м.
стаи
13
година на строеж
2022
макс. етажи
4
обзавеждане
Необзаведен
балкони
5
брой Бани
14
цена на кв. м.
720
строителство
Тухла
Екстри
в строеж
консултант

Иванка Томова

преглед на профила
Copyright © 2024 Всички права запазени!
С помощта на Mythfinity
envelopephone-handsetcrossmenu
bg_BGBulgarian